Seleccionar página

EnjoyBcn · High quality apartments in Barcelona

La Actividad

Alquiler de apartamentos turísticos de alto standing en Barcelona. Más de 200 apartamentos en propiedad.

El reto

La empresa gestiona las reservas de apartamentos turísticos de alta calidad en Barcelona. El principal reto al inicio de la colaboración, consistía en crear una identidad propia, incrementar el número de visitas y reservas en su plataforma, además de optimizar los procesos de trabajo a nivel interno y la comunicación con el usuario potencial.

La solución

En esta empresa he tenido la posibilidad de realizar multitud de tareas de soporte, desde la coordinación de las tareas de branding, reposicionamiento de marca y rediseño de la misma, hasta la realización e implantación de planes estratégicos a medio y largo término que permitían conocer mejor al usuario, mediante técnicas de analítica, y atacarle optimizando las herramientas online.

Trabajos Realizados

  • Análisis interno 100% 100%
  • Optimización y creación de nuevo canales de venta 100% 100%
  • Optimización del mensaje comercial 100% 100%
  • Optimización de los soportes comerciales 100% 100%
  • Creación de programa de gestión de peticiones/presupuestos con el objetivo de poder extraer informes del perfil del usuario entre otras métricas 100% 100%
  • Incremento de inteligencia competitiva 100% 100%
  • Mejora del sistema de trabajo, metodología de venta, CRM, etc… 100% 100%
  • Posicionamiento de marca 100% 100%
  • Dirección de arte 100% 100%
  • Asesoramiento de marketing estratégico y operativo 100% 100%

Opinión sobre el trabajo realizado

“La nostra empresa és Enjoybcn i ens dediquem al lloguer d’apartaments tant per dies com per mesos. El nostre sector es veu molt afectat per canvis constants, principalment degut al constant moviment de clients que tenim de tot el món. El turisme en general ha canviat juntament amb els canals de venta, social media, marketing online etc… A més dels canvis del sector, i degut al creixement que em tingut com empresa els darrers anys, també em patit molts canvis interns. En els darrers 10 anys, ens hem tingut que reestructurar vàries vegades amb tot els problemes i transformacions tant de sistemes de treball com de personal que això comporta. El Jordi en tot aquest procés ha estat una peça clau, ens ha apartat tota aquella informació, claredat, organització i assistència necessària per tal de que tots aquests canvis es fessin amb coherència, serenitat i amb la major professionalitat possible. Sense la seva figura, tenim molt clar que Enjoybcn no estaria on es troba ara mateix. També m’agradaria dir que la seva tasca dins Enjoybcn, no s’ha limitat solament a fer menys traumàtic el creixement, també ens ha assessorat en tots els aspectes relacionats amb la nostra imatge tant interna com externa, ens ha proporcionat les eines necessàries per poder treure el màxim de profit de les dades que generem per tal de poder prendre la millor decisió per enjoybcn i pels nostres clients. El Jordi dins enjoybcn ha passat de ser una persona externa a formar part del nostre equip, ara és un més de nosaltres, i no tant sols ens uneix una molt bona relació professional, també personal. Per últim, m’agradaria aclarir a qui estigui llegint el meu comentari i cregui que necessita a un assessor per la seva empresa, que si el que busca en aquesta figura és algú que no qüestioni el sistema de treball , algú que li doni la raó en tot o a la persona que li resoldrà tots els problemes, tinc que dir que el Jordi no es el candidat. Durant tots aquests anys que hem treballat junts, el Jordi sempre ha donat la seva opinió i ha qüestionat tot allò que no li semblava be o creia que no era lo millor per l’empresa, independentment del que nosaltres creguéssim. Amb això no vull dir que sigui una persona problemàtica si no tot el contrari, es un assessor i com a tal, està per assessorar i donar la seva opinió per que tinguem la millor informació a l’hora de prendre les decisions.Ell ens ha donat les eines per treballar millor, però al final sempre depèn de nosaltres si les fem servir be o malament. Esperem que puguem anar creixent amb tu dins la nostra empresa molts mes anys. Gracies per la teva ajuda i saber fer.” Santi Longan · Cofundador d’Enjoybcn

¿QUIERES MEJORAR LOS RESULTADOS DE TU NEGOCIO RÁPIDAMENTE?

Si necesitas mejorar el funcionamiento de tu negocio y generar más ventas, te invito a que me mandes un email ahora mismo explicando tu situación y en menos de 48 horas me pondré en contacto contigo con una propuesta de mejora.
Me gustaría recibir tu propuesta de mejora